Warning: Undefined array key "HTTP_ACCEPT" in /home/freyajos/rontas-levetel.hu/plugins/system/djimgtowebp/helper.php on line 29
Rontáslevétel statisztika - a számok és a tünetek
Rontáslevétel statisztika

Rontáslevétel statisztika - a számok és a tünetek

Amikor azt érzed, hogy semmi nem sikerül, vagy csak az életed bizonyos területein tapasztalsz elakadásokat, nem jelenti 100%-ban, hogy külső energiák blokkolják a karmádat.

Ennek biztos megválaszolása csak rontás vizsgálattal lehetséges. Ha a pontos születési dátumodat megadod, többféle jóseszköz (Tarot kártya, megfelelő kristályok) segítségével a személyes jelenléted nélkül is biztonsággal felderíthető minden fajta negatív rezonancia, amennyiben azt a te energiameződ (mátrixod) tartalmazza. Általában 10 rontásvizsgálatból 5-6 alkalommal igazolódik be a gyanú. Rontásvizsgálatot itt kérhetsz.

Előzetes vizsgálódás nélkül szigorúan tilos bármilyen mágia elvégzése, mert ha nincsen rajtad blokk, és mégis rontáslevételt csináltatsz, többet ártasz magadnak, mint használsz!


Sosem szabad feleslegesen a mágia tudományához nyúlni!

Miből gondolhatod, hogy rontásvizsgálatra van szükséged?

Ha frissen kaptad, jó ideig semmilyen tünetet nem fog okozni. A rontás/átok egy métely a karmádon, és ahogy telnek az évek, évtizedek, egyre jobban rád rakódik. Képtelen leszel pozitívan gondolkodni, rossz döntéseket hozol és az út végén destruktív viselkedés vagy szenvedélybetegség vár rád. Ha ez létrejött, hiába végeztetsz már rontáslevételt, ez önmagában kevés lesz.

Rontáslevétel statisztika

Az elmúlt 2 évben 54 személy beleegyezésével anonim felmérést készítettem. Elsősorban a rontás egyénenként jellemző tüneteire és a mágia eredményességére voltam kíváncsi.
A 38 nő és 16 férfi bevonásával készült elemzés legérdekesebb része, hogy 48% -ban csak általános tanácsadásra jöttek, és ennek folyamán derült ki, hogy pozitív a rontás vizsgálat. Ez is jól alátámasztja, hogy sokaknak fogalmuk sincsen arról, milyen veszélyben vannak.
A csoport másik fele eleve úgy érkezett, hogy kérték a vizsgálatot. A következő leggyakoribb tünetekről számoltak be (természetesen egy tünet több emberre is vonatkozhat):

62% az élet valamely fontos területének akadályozottsága (párkapcsolat, munkahely, anyagiak)

28% gyakori rossz közérzet

11% ismeretlen eredetű fejfájás

32% úgy érezte, hogy romokban az élete

A rontáslevétel utáni 1 éves követésben kiderült a teljes csoportot vizsgálva:

  1. csak 10% érzett 1 hónapon belül jelentős javulást (ezt természetesen nagyban befolyásolja, hogy mennyi ideje szennyezi a rontás az aurát)
  2. 85% 5-6 hónap után látta rendeződni a dolgait
  3. 5% esetében 6 hónap telt el

Érdekesség: akiknél beépítettük a pozitív gondolkodás gyakorlását a mindennapokba, azoknál a hatékonyság hatványozódott.

Következtetés: időnként 4-5 évente érdemes rontásvizsgálatot kérni. Minél tovább ül rajtad az átok, annál nehezebb megszabadulni tőle. Itt tudsz kérni rontásvizsgálatot... 

Üdv: Freya jósnő

Rontás levétel, problémamegoldás Tarot kártyával
online jóslás, szerelmi jóslás, életvezetési tanácsadás
Freya jósnő - Székesfehérvár © 2016
telefon: 06 30 592 0954
e-mail: freya@rontas-levetel.hu

adatkezelés nyilvántartási szám: NAIH-99614/2016
adószám: 53186865-1-27