Warning: Undefined array key "HTTP_ACCEPT" in /home/freyajos/rontas-levetel.hu/plugins/system/djimgtowebp/helper.php on line 29
Hogyan lehet átkot/rontást oldani?
Hogyan lehet átkot/rontást oldani

Hogyan lehet átkot/rontást oldani?

A negatív energia – ugyan úgy, mint a pozitív – a mátrixban közlekedve jut el az aurádig, majd ott megtapad. Előszeretettel fedi le a korona csakrát, nem véletlenül.

Ez a terület felel az Univerzummal történő megfelelő kapcsolattartásért és a kollektív tudatalatti is a korona csakrák összehangolódásával működik. Pontosan ezért érzik sokan, rontás hatására elveszítették a kapcsolatot belső vezetőjükkel, nem működnek a megérzéseik, és sorozatban hozzák a hibás döntéseket.

Már ezekből is jól látszik, hogy egy egyszerű gyertyamágiával, mantrázással nem lehet megfelelően eltüntetni a negatív energiákat, mivel ezek az aurát nem fogják jól „lecsiszolni”.

Sokan fordulnak hozzám, hogy részt vettek már tisztító mágián, van is valamennyi eredménye, de valahogy mégsem az igazi. Ilyenkor mindig kiderül, hogy vagy a nem megfelelő mágia lett kiválasztva és használva, vagy csak „sima” gyertya mágiától reméltek javulást.

A nem jól elvégzett mágia pedig több kárt okoz, mint hasznot.

Ezért mindig legyél körültekintő, kérdezd meg a mágust, akihez segítségért folyamodsz, hogy milyen mágikus elemekkel dolgozik, mert sikeres mágiát csak akkor lehet véghez vinni, ha személyre szabottan készítik el.

Ha úgy érzed, probléma van az életedben, segítek kideríteni, hogy valóban rontás, átok, vagy esetleg előző, elhibázott mágia áll-e a háttérben. Keress meg most.

Szeretettel: Freya

Rontás levétel, problémamegoldás Tarot kártyával
online jóslás, szerelmi jóslás, életvezetési tanácsadás
Freya jósnő - Székesfehérvár © 2016
telefon: 06 30 592 0954
e-mail: freya@rontas-levetel.hu

adatkezelés nyilvántartási szám: NAIH-99614/2016
adószám: 53186865-1-27