Szerelemi kapcsolat oldása

A szerelem a legszebb, de egyben a legfájdalmasabb érzések közé tartozik. Amíg tart, az életedet is odaadnád a másikért, ha már vége, sokszor harag, gyűlölet, de akár a másiknak való ártani akarás vágya is felütheti a fejét. De mikor van szükség a szerelmi kapcsolat oldására?

A szerelmi oldás fajtái

Két esetben jöhet szóba az oldás.

 1. A szerelmi oldás mágia lehetősége merülhet fel, ha egy kapcsolat véget ér, és már nincsen remény az újrakezdésre. (Ezt Tarot kártyával és kristályok segítségével biztonsággal el lehet dönteni.)

  Normál esetben a szerelmi bánat néhány hónap alatt gyógyul. Ez az idő mindenki számára szükséges, hogy elengedje a régit, és nyitottá váljék az újra. Amennyiben ez jelentősen kitolódik, akár 1 év, vagy ennél tovább húzódik a lezárási folyamat, akkor mindenképpen érdemes a szerelmi kapcsolat oldását kérni.

  Az oldást eredményező mágia általában lassú hatású, tapasztalataim szerint sokszor 3-4 hónap is eltelik, de akkorra a kötődés megszűnik, és aki a mágiát kérte, végre képessé válik arra, hogy egy új kapcsolatban boldog legyen.

 2. A másik eshetőség, amikor a szerelmi oldás mágiára szükség van, ha sikertelen szerelmi kötés történt.

  Nem lehet eléggé hangsúlyozni, de ha kértél szerelmi kötést a kapcsolatodra, akár azért, hogy visszaszerezd, vagy azért, hogy harmonizáld a párkapcsolatodat, és a várt eredmény nem történt meg, akkor a szerelmi kötést minden esetben fel kell oldani!

Szerelmi mágia oldása


Hogy ez miért fontos?

Ha a szerelmi kötés nem érte el, amit szeretnél, akkor azt hatástalanítani kell. Sokan kérdezik tőlem, hogy miért nem sikerül egy szerelmi kötés? Ennek több oka lehet.

 • nem jól lett feltéve a kötés
 • későn lett megcsinálva (ha már több, mint három hónapja történt a szakítás, kicsi az esély a sikerre)
 • az égiek közbe avatkoztak

Amennyiben te kértél szerelmi kötést, vagy gyanítod, hogy valaki kérte rád, de nem sikerült, akkor is érdemes feloldani, mert az egy élő mágia, csak nem ért célba.

Sokaknál tapasztalom, hogy évek óta nincsen párkapcsolatuk, vagy nem tudnak kilépni egy destruktív kapcsolatból. Ezekben az esetekben nagy százalékban derül fény egy több évvel ezelőtti sikertelen szerelmi kötésre.

A tanulság az, hogy amennyiben szerelmi mágiát szeretnél, előtte jól gondold át, és a megfelelő szakemberhez fordulj.

Ha a szerelmi kötés eredménytelen, vagy már régóta nem tudsz lezárni, elengedni valakit, kérjed a szerelmi oldást, segíteni fog.

Szerelmi oldás mágia ára: 25000 Ft

Megjelent: 11441 alkalommal

Rontás levétel, problémamegoldás Tarot kártyával
online jóslás, szerelmi jóslás, életvezetési tanácsadás
Freya jósnő - Székesfehérvár © 2016

adatkezelés nyilvántartási szám: NAIH-99614/2016
adószám: 53186865-1-27

A honlap tovább böngészésével elfogadod, hogy az oldal sütiket (cookie) használ.

Értem