Családi átok

Családi átok - 5 generációt képes végigkísérni

A családi átok – ahogy a nevében is benne van – családon belül, egyenes ágon öröklődik. Minimum öt generációt képes végig kísérni és ezzel rengeteg ember életét képes megkeseríteni.

Nem szabad összetéveszteni a generációs vagy hetedíziglen átokkal, amit egy konkrét személyre tesznek rá, ugyanúgy, ahogy a családi átkot, de itt a mágiát tudatosan úgy csinálják, hogy biztosan „kitartson” 7 generáción keresztül, vagy amíg le nem veszik, meg nem szüntetik. Jó hír, hogy a 8. generáció már nem örökli, mert a generációs átok addig tart, ameddig meghatározzák.

Az egyik legveszélyesebb családi átok a cigányátok. Ez a fajta negatív energia szinte mindig kiterjed az egész családra. Megszüntetése a mátrixon keresztül is speciális mágiával lehetséges csak.

Mikor kell családi vagy generációs átokra gondolni?

  • ha úgy érzed, hogy nem úgy sikerült az életed, ahogy elképzelted, és ugyanezt látod a szüleidnél, vagy rokonaidnál
  • ismétlődő mintákat tapasztalsz (pl: te is elváltál és a szüleid vagy a testvéreid is, sok a családodat érő furcsa esemény, felmenőid között gyakori a halálos betegség)
  • nem tudsz mit kezdeni az életeddel, állandó céltalanságtól szenvedsz
  • krónikus betegségek gyötörnek (sajnos, sokszor az egészségi állapot már nem hozható helyre, viszont a folyamatot meg lehet szakítani, és a gyermekeid már nem fogják „örökölni” az átkot, ők már egészségesek lesznek)
  • folyamatos párkapcsolati kudarcok
  • mindent megtettél, de az anyagi helyzetedet nem tudod stabilizálni, és ezt más családtagodnál is észreveszed

Ha bármelyiket is tapasztalod, érdemes átok vizsgálatot csináltatnod, hogy kiderítsük, van- rajtad negatív energia, vagy nincs.Természetesen a problémákat nem mindig átok okozza, de ezt csak akkor tudod biztosan, ha megvizsgáljuk.

Mi a teendőd?

Hívjál fel telefonon (06 30 592 0954) és én megnézem, hogy van-e rajtad negatív energia. Ha igen, akkor elvégezzük a feloldó mágiát – ez működik a mátrixon keresztül távúton is, ha nem tudsz eljönni hozzám - amelynek hatása 2-3 hónapon belül érezhető.

Mennyibe kerül?

A feloldó mágia ára 60000 Ft. A családi vagy generációs átok feloldásával minden családtag megszabadul a béklyótól, erős pozitív változások következnek be, és ami a legfontosabb, megtörik a folyamat, és az utódok tiszta lappal indulnak neki az életüknek.A feloldó mágia magában foglal egy védelmi szertartást is.100% -ban garanciát vállalok, hogy az általam elvégzett védelmi mágia 1 éven keresztül megvéd minden fajta negatív energiától. Amennyiben nem így történne, 1 éven belül ingyenesen újra elvégzem a védelmi szertartást.Hívjál, ha problémáid vannak, megoldjuk. (06 30 592 0954)

Rontás levétel, problémamegoldás Tarot kártyával
online jóslás, szerelmi jóslás, életvezetési tanácsadás
Freya jósnő - Székesfehérvár © 2016
telefon: 06 30 592 0954
e-mail: freya@rontas-levetel.hu

adatkezelés nyilvántartási szám: NAIH-99614/2016
adószám: 53186865-1-27