Hogyan lehet átkot/rontást oldani?A negatív energia – ugyan úgy, mint a pozitív – a mátrixban közlekedve jut el az aurádig, majd ott megtapad. Előszeretettel fedi le a korona csakrát, nem véletlenül.

Elrontott mágiák helyrehozásaCsináltál magadnak, vagy csináltak neked mágiát, de nem működik?

ÁtkozódásSajnos a kelleténél gyakrabban fordul elő, hogy társaságban, vagy akár az utcán megátkozzák egymást az emberek. Felmerül a kérdés, hogy mennyire vehetjük ezt komolyan?

Sajnos érdemes nagyon komolyan venni, és legalább egy átokvizsgálatot kérni.

Családi átokA családi átok – ahogy a nevében is benne van – családon belül, egyenes ágon öröklődik. Minimum öt generációt képes végig kísérni és ezzel rengeteg ember életét képes megkeseríteni.

A halottak is üzenhetnekNagyon sok kérdést kapok a szellemvilágot illetőleg. Leggyakrabban az érdekli az embereket, hogy elveszített szeretteink üzennek-e nekünk túloldalról, vagy egyáltalában hogyan lehet kapcsolatba lépni velük.

Mik azok a szellemek?3 fajta emberrel találkoztam idáig. Az első kategóriába azok tartoznak, akik szerint a szellemek egyfajta ezoterikus baromságok, a második kategória szerint „lehet, hogy van valami, meg vannak megmagyarázhatatlan dolgok a világban”, és vannak azok, akik már találkoztak a szellemvilág képviselőivel.

Szerelmi oldásSzerelmi oldásra gyakrabban van szükség, mint ahogy a köztudatban elterjedt.

A következő esetekben érdemes rajta elgondolkodni.


Mikor van rá szükséged?

Hogyan működik a távmágia?A mágia és úgy általában a mágikus szertartások kiválóan működnek személyes találkozás nélkül is a morfogenetikus mezőnek (mátrix) köszönhetően.
A mátrix egy különös létező, hatása megfigyelhető, de önmagában nem érzékelhető.

Szükséges levenni a rontást a pénzről?Mindenki tudja, hogy nem csak emberhez, de tárgyakhoz is tapadhat negatív energia, amit meg kell tisztítani. Valahogy bekerült a köztudatba, hogy a pénz is ebbe a körbe tartozik. A pénzre is kerülhet rontás/átok, és ezt le kell venni, különben nem fogsz gyarapodni anyagilag, sőt, elveszítheted mindenedet.

Szóval, le kell venni a pénzről a rontást?

Rontáslevétel – esettanulmányEgy középkorú férfi keresett fel a napokban rontáslevétel mágiával kapcsolatban. Egy ideje gyanakodott, hogy nincsen minden rendben az életével.
Több szakembert is felkeresett előttem, de egymással szögesen ellentétes véleményeket hallott. A mágus, akihez legelőször fordult, egy régi átkot diagnosztizált nála, amit elsőre nehezen hitt el. De a kisördög nem hagyta nyugodni a lelkét, bejelentkezett egy jósnőhöz, aki megállapította, hogy semmilyen rontás vagy átok nem terheli az auráját.

1. oldal / 2

Rontás levétel, problémamegoldás Tarot kártyával
online jóslás, szerelmi jóslás, életvezetési tanácsadás
Freya jósnő - Székesfehérvár © 2016
telefon: 06 30 592 0954
e-mail: freya@rontas-levetel.hu

adatkezelés nyilvántartási szám: NAIH-99614/2016
adószám: 53186865-1-27

A honlap tovább böngészésével elfogadod, hogy az oldal sütiket (cookie) használ.

Értem