A halottak is üzenhetnek

A halottak is üzenhetnek és sokszor észre sem vesszük

Nagyon sok kérdést kapok a szellemvilágot illetőleg. Leggyakrabban az érdekli az embereket, hogy elveszített szeretteink üzennek-e nekünk túloldalról, vagy egyáltalában hogyan lehet kapcsolatba lépni velük.

Először is azt tisztázzuk, hogy a szellemvilág létezik. Halálunk után 40-60 napig (ablak periódus) lelkünk még a materiális síkot képtelen elengedni, ezért itt bolyong, amíg át nem jut a saját dimenziójába. Ennek a helynek vallásonként eltérő nevet találtak ki. Ismeretes mennyország, paradicsom, nirvana néven is, mindenki gondoljon rá hite szerint.

Az elhunytak gyakrabban lépnek velünk kapcsolatba az ablak periódusban. Sokan élik át, hogy egy számukra fontos személy halálát követően pár órával, esetleg 1-2 nappal meglátogatja őket. Fizikai, látható formában, teljes alakban szoktak néhány pillanatra megjelenni. Más esetben hangokat imitálnak, pl: újságpapír zörgetése, elektromos készülékek ki-be kapcsolása.

Ilyen esetben szóljunk néhány kedves szót az elhunythoz, arra törekedjünk, hogy minél hamarabb átjusson a túloldalra.

Ha nehezen engedjük el halottunkat, azzal csak nehezítjük és feleslegesen meghosszabbítjuk ittlétét. Sem mi, sem ő nem fogja ettől jobban érezni magát. Több esttel is találkoztam, ami egyértelműen erre következtet. Ilyen eset volt, amikor egy anya, már évek óta rendszeres üzenetet hagyott hátra a lányának – üvegfelületeken jellegzetes formájú csíkokat. A Tarot kártya egyértelműen mutatta, hogy az anya azt akarja, gyermeke végre engedje el, de a lányát nem tudtam meggyőzni, nem hallgatott rám, és továbbra is az édesanyja urnáját magával cipelte minden hova.

Persze az elhunytak rengeteg formában üzenhetnek nekünk, sokszor észre sem vesszük. Szerintem ez nem baj. Az viszont már baj, ha a látogató szellem nem hozzánk tartozik, számunkra teljesen idegen. Ilyenkor felmerül a kérdés, vajon milyen szándékok vezérlik.

A holtaknak nincsen helye az élők között.

Ha bármi ilyen jellegű problémád van, hogy

  • tudni akarod, szeretteid átjutottak-e túlvilágra
  • vagy furcsa hangokat, kopogásokat hallasz
  • fekete, szürke átsuhanó árnyakat látsz
  • úgy érzed, figyelnek,

akkor keress meg.

Hívjál telefonon, vagy írjál emailt.

Rontás levétel, problémamegoldás Tarot kártyával
online jóslás, szerelmi jóslás, életvezetési tanácsadás
Freya jósnő - Székesfehérvár © 2016
telefon: 06 30 592 0954
e-mail: freya@rontas-levetel.hu

adatkezelés nyilvántartási szám: NAIH-99614/2016
adószám: 53186865-1-27