Mik azok a szellemek

Mik azok a szellemek? Léteznek egyáltalán?

3 fajta emberrel találkoztam idáig. Az első kategóriába azok tartoznak, akik szerint a szellemek egyfajta ezoterikus baromságok, a második kategória szerint „lehet, hogy van valami, meg vannak megmagyarázhatatlan dolgok a világban”, és vannak azok, akik már találkoztak a szellemvilág képviselőivel.

Alapvetően teljesen mindegy, ki miben hisz, szellemek léteznek. Persze, aki nem akar róluk tudomást venni, az jobban teszi, ha a szkeptikus fórumokat olvasgatja, és nem ezt a blogot.

Jelenlegi tudásunk szerint az ember 3 részből áll.

Fizikális testből, (ez amit ismerünk) asztrális testből, és mentális részből.

A fizikális testünkben élünk a földön, halálunk után az asztrál síkon keresztül halad a lelkünk a szellemi sík felé, ahol elérjük a megnyugvást. Amikor szellemet látunk, valójában az asztrál síkon lévő halott ember lelkét érzékeljük. Az asztráltest ugyanazokkal a tulajdonságokkal bír, mint az elhunyt.

Az asztrálsík

Amikor a túlvilágról, másvilágról beszélünk, az asztrálsíkra gondolunk. Az itt időző halottak és egyéb entitások időnkét láthatóvá válnak a számunkra, nem véletlenül, hiszen ez a terület kapcsolja össze a fizikai és szellemi világot.

Vannak emberek, akik képesek kilépni a testükből egy rövidebb időre, ezt hívjuk asztrálutazásnak. Ilyenkor bárhova eljuthatunk, bármit megnézhetünk, amit szeretnénk. Leggyakrabban véletlenül fordul elő és igen sokszor gyermekeknél, bár léteznek tudatos asztrálutazók, akik hosszú éveken keresztül sajátították el a tudást.

Neked volt már ilyen élményed?

Ha pontos információkat szeretnél kapni, keress telefonon vagy e-mail-ben

Rontás levétel, problémamegoldás Tarot kártyával
online jóslás, szerelmi jóslás, életvezetési tanácsadás
Freya jósnő - Székesfehérvár © 2016
telefon: 06 30 592 0954
e-mail: freya@rontas-levetel.hu

adatkezelés nyilvántartási szám: NAIH-99614/2016
adószám: 53186865-1-27