Rontáslevétel – esettanulmány

Rontáslevétel esettanulmány – te is jártál már így?

Egy középkorú férfi keresett fel a napokban rontáslevétel mágiával kapcsolatban. Egy ideje gyanakodott, hogy nincsen minden rendben az életével.
Több szakembert is felkeresett előttem, de egymással szögesen ellentétes véleményeket hallott. A mágus, akihez legelőször fordult, egy régi átkot diagnosztizált nála, amit elsőre nehezen hitt el. De a kisördög nem hagyta nyugodni a lelkét, bejelentkezett egy jósnőhöz, aki megállapította, hogy semmilyen rontás vagy átok nem terheli az auráját.

Teljesen érthető módon ez az ambivalencia eléggé kétségbe ejtette. Ekkor döntött úgy, hogy keres egy olyan ezoterikus szakembert, aki a negatív energiák okozta problémákra specializálódott.

Nálam fény derült az igazságra, szerencsére semmilyen rontás/átok nem volt kimutatható nála. A problémái okát pedig a tanácsadás keretében sikeresen orvosoltuk.

Ahogy már sokszor elmondtam, az életben felmerülő gondok okai nem feltétlenül köthetőek negatív energiákhoz, van, hogy egyszerűen a meggondolatlan, vagy rossz döntések sodornak le bennünket a helyes útról.

Ez az esettanulmány főleg azok számára hasznos, akikkel már előfordult hasonló eset. Ha te is jártál már így, hogy valaki ezt mondta, más pedig pont az ellenkezőjét, akkor érdemes pontot tenni a végére, hogy biztonságban érezd magadat.

Szeretettel: Freya életvezetési tanácsadó, rontás és védelmi mágia specialista

Rontás levétel, problémamegoldás Tarot kártyával
online jóslás, szerelmi jóslás, életvezetési tanácsadás
Freya jósnő - Székesfehérvár © 2016
telefon: 06 30 592 0954
e-mail: freya@rontas-levetel.hu

adatkezelés nyilvántartási szám: NAIH-99614/2016
adószám: 53186865-1-27