Mennyibe kerül egy rontáslevétel és miért

Mennyibe kerül egy rontáslevétel és miért?

Tegnap egy vendégem, aki jóslásra érkezett hozzám, elmesélte, hogy járt egy jósnőnél, aki rontást állapított meg nála. Nagyon megijedt, és természetesen szeretett volna megszabadulni az auráját gyengítő negatív energiától.

Kérte a jósnőt, hogy végezze el a rontáslevételt, amit ő készségesen el is vállalt. De amikor meghallotta mennyibe kerül, elbizonytalanodott. Egyrészt drágának érezte a szolgáltatást, másrészt nem rendelkezett ekkora mozdítható anyagi forrással.

Ezután úgy döntött, hogy felkeres egy másik szakembert – ez lettem én.

Egyrészt, hogy én is végezzem el a rontás vizsgálatot – több szem többet lát alapon – másrészt, hogy egy másik árajánlatot kérjen a rontáslevételre.

Mennyibe kerül egy rontáslevétel?

A kliensemtől 120000 Ft-ot kértek egy rontáslevétel mágiáért. Én védelmi mágiával együtt 40000 Ft-ért megcsináltam neki a rontásoldást.

A vendégem nem értette, hogyan lehet ekkora árkülönbség két hasonló szolgáltatás között.

Gondolom mindenki számára, aki hozzám fordul ez egy magyarázatra szoruló kérdés. Valószínűleg a te fejedben is megfordult már, hogy miért ekkora a mágia árak közötti különbség. És az az igazság, hogy nekem is.

Mágia árak

A rontáslevétel és egyéb varázslatok magas árát azzal szokták indokolni, hogy több év is szükséges annak helyes elsajátításához.

Ez igaz. Nem elég a technikát megtanulni, rengeteg gyakorlás, összpontosítás szükséges a helyes mágia kivitelezéséhez, emellett, ha az ember egy komoly mágus tanítványa akar lenni, az nagyon sokba kerül. Ez után, hogy ki mennyit kér ennek fejében, azt saját maga döntheti el.

Lehet nagyon magas árat kérni, mert a mágiába befektetett energia, sok pénzt és időt emészt fel. De a rontáslevétel egy segítő mágia, hiszen aki bármilyen negatív blokkot cipel magán, annak az aurája beteg.

Ettől meg kell szabadítani a megrontott személyt akkor is, ha szegény, és akkor is, ha gazdag. A segítő mágián nem szabad nyerészkedni, mert mindenki számára hozzáférhetővé kell tenni.

Spirituális tanfolyamokon is gyakran oktatják, hogy a mágiába befektetett pénznek – anyagi költségek, mint gyertya, füstölő, gyógynövények – maximum a négy-ötszörösét lehet elkérni tiszteletdíjként.

Aki a mágiát elvégzi, az megveszi hozzá a szükséges kellékeket. Ezt megint személye válogatja, hogy a vendéggel fizetteti ki, vagy saját maga állja a költségeket.

Természetesen más egy szerelmi kötés vagy bevonzó mágia árkategóriája. Ebben az esetben elfogadhatóbbak a magasabb árak, hiszen itt nem egy sérült aura helyreállításáról van szó.

Tanulság? Ha negatív blokk van rajtad, ne az árakat, hanem a segítő személyét nézd, mennyire bízol benne, számodra mennyire hiteles.

Szeretettel: Freya életvezetési tanácsadó, rontás és védelmi mágia specialista

Rontás levétel, problémamegoldás Tarot kártyával
online jóslás, szerelmi jóslás, életvezetési tanácsadás
Freya jósnő - Székesfehérvár © 2016
telefon: 06 30 592 0954
e-mail: freya@rontas-levetel.hu

adatkezelés nyilvántartási szám: NAIH-99614/2016
adószám: 53186865-1-27