Rontáslevétel, ördögűzés otthon

Rontáslevétel, ördögűzés otthon

A Női Portálon találtam egy nagyon érdekes cikket az exorcizmussal (ördögűzés) kapcsolatban. Ebből megtudhatjuk, hogy minden fajta előzetes képzettség nélkül végezhetünk ördögűzést önmagunkon és másokon is. (Ez vonatkozik a démoni és egyéb szellemi megszállásokra is.)

A cikket itt tudod megtekinteni.

Egy olyan varázslatot mutat be, amely alapvetően imákból, kérés sorozatokból áll. Állítólag képes megszabadítani démonoktól, gonosz szellemektől, akik képesek átvenni tőlünk az irányítást azzal, hogy beférkőznek a tudatalattinkba.

A legjobban az tetszett, hogy magamra is parancsolhatok, hogy távozzon belőlem a gonosz. ☺

De az még jobb, „hogyha a megszállás tüneteit tapasztalod”. Arról sajnos nincs infó, hogy milyen konkrétumokból lehet a megszállás tüneteire gyanakodni az ember lányának; gondolom, rábízza az olvasóra.

Első körben mindenkit óva intenék, hogy az interneten olvasott mágiákat, ördögűzéseket és egyéb katyvaszokat lemásolja.

Egyrészt hiteltelenek, másrészt minden szakmaiságot nélkülöznek.

Ha egy exorcizmus levezényléséhez elég lenne a fent leírtak végrehajtása, akkor nem léteznének szenvedélybetegek, megszállottak, és a pszichiátrián is kevesebb beteget kezelnének. A cikk szerzője a Magyar Katolikus Lexikonra hivatkozik, de sajnálatos módon félre értelmezi a leírtakat. A lexikon ide vonatkozó anyagát ide kattintva tudod elolvasni.

Az egyház csak is kizártan felszentelt papoknak engedi meg az ördögűzést, ezen belül is engedélyhez köti. Magyarországon Gál Péter atya végezhet exorcizmust, érdemes nyomon követni a tevékenységét. Önmagán senki nem végezhet ördögűzést, ennek lehetetlen a kivitelezése. (Már csak azért sem, mert, észre sem veszed egy darabig.)

A Katolikus Lexikon, amikor magán exorcizmusról beszél, akkor az ördög távoltartására gondol: szenteltvízzel, kereszttel, imádsággal védhetjük magunkat ártó szellemek ellen. Tehát nem arra buzdít, hogy űzzünk ki magunkból démonokat.

De ha valaki az ördög áldozatává válik, akkor forduljon szakemberhez, aki biztonsággal el tudja dönteni, tényleg démoni megszállásról van szó, vagy pszichiátriai betegségről. A cikkben leírt imák jól használhatóak akár a minden napokban is, ajánlom bárkinek. De a többi sületlenséget lehetőleg kerüljük.

Szeretettel: Freya életvezetési tanácsadó, rontás és védelmi mágia specialista

Rontás levétel, problémamegoldás Tarot kártyával
online jóslás, szerelmi jóslás, életvezetési tanácsadás
Freya jósnő - Székesfehérvár © 2016
telefon: 06 30 592 0954
e-mail: freya@rontas-levetel.hu

adatkezelés nyilvántartási szám: NAIH-99614/2016
adószám: 53186865-1-27